Christina Curry: Ik ben geen aandachtstrekker

21 maart 2013, door trendwerk

Christina Curry baalt er ontzettend van dat ze door Nederlandse media wordt afgeschilderd als aandachtstrekker. Dat vertelt de dochter van Patricia Paay in glossy Grazia. Curry is er niet blij mee dat dat een beeld is wat aan haar kleeft. “Vervelend vind ik dat. Alsof ik mijn tweets zelf naar de kranten en bladen stuur. Ik hoef maar een scheet te laten, of ik sta er weer in. Terwijl ik mezelf helemaal niet belangrijk vind en de dingen die ik zeg ook niet“, zo laat ‘de dochter van’ weten.

Ze geeft wel toe dat ze lange tijd arrogant is geweest. “Ik liep vroeger heel stoer te doen. Iedereen haat me toch al, dacht ik: fuck it. Het was pure onzekerheid. Hoe onzekerder ik was, hoe arroganter ik deed. Dom, want dat kwam niet zo sympathiek over.”

Nu is ze een stuk positiever. “Grappig: als je meer positiviteit uitstraalt, krijg je het ook terug. Maar soms ben ik nog steeds grumpy, hoor. Ik heb een verschrikkelijk ochtendhumeur en lange tenen. En zwaar op de hand zal ik altijd blijven. Van depressies kom je nooit helemaal af.

Weet je, ik leef mijn leven precies zoals ik zou doen wanneer ik niet bekend was. Ik ben gewoon een 22-jarige hobbit die wat lol wil maken“, besluit ze.

Curry deed recent mee aan de EO-show Op Zoek Naar God. Iets langer terug was ze jurylid in de Net5-serie Model in 1 dag.