Chris Zegers klaar voor vaderschap

19 oktober 2011, door trendwerk

(Novum) – Chris Zegers is helemaal klaar voor het vaderschap. "Ik ken mijn verantwoordelijkheden. Wat het vaderschap betreft: alles staat klaar. Alles is voorbereid. Ik heb er zin in", vertelt hij in Nieuwe Revu.

De 40-jarige presentator wordt in december vader van een zoon. Zegers ziet het wel zitten om met zijn kind te gaan reizen. "Ik denk het wel. Maar misschien denk ik op mijn 45e wel: ik zit hartstikke lekker hier thuis op de bank. Ik heb het allemaal wel gezien."

In zijn vriendin Marije Braber heeft hij een goede reispartner gevonden. "We hebben nu twee jaar een relatie, we zijn al tien keer weggeweest. Ik zie reizen als een kans om met andere culturen, andere meningen, andere gewoontes en andere klimaten kennis te maken. Ik ga niet op reis om weg te zijn. Ik ga op reis om ergens naartoe te gaan."

Zijn vriendin heeft er ook geen moeite mee dat ze een relatie heeft met een bekende Nederlander. "Dat zit helemaal niet in mijn systeem, joh. En bij haar ook niet. We kennen elkaar al langer, in de Roxy werden we aan elkaar voorgesteld door een wederzijdse vriend. Dat was twaalf jaar geleden. We hebben toen heel even een fling gehad en zijn kort samen geweest, maar we zaten niet op hetzelfde spoor. Nu wel."