Charly Luske in tranen door RTL 5-programma

9 januari 2013, door trendwerk

Charly Luske werd erg emotioneel van de opnames van het tv-programma Wie is de Reisleider, dat vanavond aan een nieuw seizoen begint. Dat vertelt de zanger in dagblad Metro. Luske barstte na de opnames in India in tranen uit. “Ik vond het loodzwaar om geconfronteerd te worden met de armoede. Ik kan daar niet tegen. Tijdens de opnames zit je veel in een bus en daar kan je natuurlijk niet een potje gaan zitten janken, maar ‘s avonds in mijn hotelkamer liet ik de tranen de vrije loop.” 

De zanger kon het allemaal niet aan. “Ik kon bijvoorbeeld het beeld van een jongetje van anderhalf dat met zijn snotneusje op de trappen doolde niet loslaten. Ik had hem zo mee naar huis willen nemen.”

BN’ers kruipen in het programma in de huid van reisleider, maar bij Luske lukt het niet erg. “Sommigen waren van mening dat ik mijn taak wel wat serieuzer mocht nemen. Maar dat was voor mij van ondergeschikt belang.

Over de locaties wist Luske niet veel te vertellen. “Ik ging ervan uit dat de deelnemers dat zelf al hadden uitgezocht. Ik was meer van: moet er nog geplast worden en hebben we het nog leuk en gezellig? Dat viel niet bij iedereen in de smaak.”