Charly Luske baalt van overkill

19 januari 2012, door trendwerk

Charly Luske baalt ervan dat hij van alle The Voice-kandidaten de favorietenrol had. Hij denkt dat het de reden is dat hij er vrijdag uitvloog in de halve finale. Dat vertelt de zanger in De Telegraaf. Er was volgens Luske niets aan te doen. “Ik merkte ook dat de kandidaten van de verschillende teams het zat werden dat het zoveel om mij draaide. Ze vonden dat zij die aandacht ook verdienden. En terecht natuurlijk, maar dat had ik niet in de hand. Ik voelde de bui al hangen“, zo laat hij weten.

Aan zijn coaches vroeg Luske of ze zijn favorietenrol niet wilden benadrukken. “Ik vond het niet eerlijk tegenover mijn medekandidaten die ook over veel talent beschikken. Daarbij kreeg iedereen het idee dat ik al binnen was. Het tegendeel is afgelopen vrijdag dus gebleken.

Bewust nam Luske lange tijd zijn bekende vrouw Tanja Jess niet mee. “Ik was bang dat men zou denken: daar heb je Charly weer met zijn bekende vrouw. Tanja zat tijdens de liveshows wel samen met Billy in het publiek en ik kreeg inderdaad de opmerking dat alleen zij maar in beeld was. Het zijn dingen die ik niet kan sturen, maar waar ik wel last van heb gehad.

Luske ziet de zon nog schijnen. “De overwinning was absoluut de kers op de taart geweest. Maar ach…zonder kers smaakt de taart ook heel lekker!