Chantal wil weer presenteren met Carlo

25 februari 2013, door trendwerk

Chantal Janzen zou het leuk vinden om na jaren weer eens een tv-programma met Carlo Boszhard te presenteren. Dat vertelt de presentatrice van RTL 4 in De Telegraaf. Op dit moment doet Janzen haar tv-show Everybody Dance Now solo, maar duopresentatie zou ze ook wel weer erg leuk vinden. “Ik heb RTL nog gevraagd of er niet iemand bij moest komen, maar dat was niet nodig. Ik vond Beat the Best met Gordon heel leuk, ik zou ook graag weer iets doen met Carlo Boszhard.

Het is best zwaar om Everybody Dance Now alleen te presenteren, merkt ze. “Ik praat vlak voor de auditie met de kandidaat, tijdens het optreden met ’de aanhang’ en na afloop vang ik de deelnemer op. Die gesprekjes duren meestal langer dan wat je op tv ziet.”

Dit seizoen is Janzen erg veel op tv te zien. “Als je weinig op tv bent, zou je wat meer werk willen hebben. Heb je het lekker druk, ben je weer bang dat het publiek denkt: God, daar heb je haar weer. Ach, wat dat betreft is het nooit goed. Daar moet je je maar bij neerleggen.”