Chantal Janzen ziet mannen graag huilen

14 december 2012, door trendwerk

(Novum) – Chantal Janzen heeft graag een emotionele man aan haar zijde. "Ik heb zelf zo'n man die het helemaal niet schuwt om te huilen", vertelt de actrice voor de camera van Novum Nieuws. "Om te praten over iets of te tonen dat hij verdriet heeft. Dan denk ik: dat hoort toch ook zo? Man of vrouw."

De 33-jarige blondine zegt dat er echter wel een groot verschil is tussen mannen en vrouwen. Vrouwen kunnen volgens haar lang doorzeuren over iets. "En dat hebben mannen niet, die gooien het er in één keer uit", aldus Janzen. "Die janken misschien of ruziën en dan gaan ze door."

De actrice vindt de traditionele rolverdeling nog 'wel leuk'. Als de cv-ketel het niet doet, wil ze graag dat haar man het oplost. "Gewoon dat vrouwen toch nog af en toe de vrouw kunnen zijn. Niet altijd zo kenau, dat vind ik wel leuk."

Ze wil dan ook graag af en toe in de armen van haar man kunnen uithuilen. "En daarentegen ook dat als hij het nodig heeft, dat het ook andersom kan. Een man moet ook bij je uit kunnen huilen natuurlijk."