Chantal Janzen presenteert Everybody Dance Now

20 december 2012, door trendwerk

Chantal Janzen gaat de RTL 4-show Everybody Dance Now presenteren. In februari is de eerste aflevering van de achtdelige talentenjacht voor dansers. Dat vertelt de presentatrice woensdag in het AD. Waar Janzen haar laatste show Beat the Best nog met Gordon deed, staat ze er nu alleen voor. “Die zal ik best missen. Met z’n tweeën is toch een stuk makkelijker. RTL wilde dat ik deze show alleen ging doen. Ik ben best een beetje zenuwachtig, maar dat vertrouwen is natuurlijk fantastisch.

De show wordt volgens Janzen anders dan So You Think You Can Dance. “Dit is geen So You Think You Can Dance met een onder- en bovengrens qua deelnemersleeftijd. Al zijn ze er zeker van dat niveau! Er komt ook een schattig meisje van vijf in een tutu voorbij. En natuurlijk kandidaten bij wie je denkt: waarom schrijf je je in ‘s hemelsnaam in? Er valt genoeg te lachen.

Fans die een duur kaartje hebben gekocht voor een vrijdagshow van de Janzen-musical Hij Gelooft In Mij, zijn de dupe. “Omdat we vier liveshows maken, moest Joop van den Ende nog wel even gratie geven voor de vier vrijdagavonden dat ik niet Rachel hazes ben. Hij vond dat ik er zeker voor moest gaan.

Qua drukte maakt het niet uit. In mijn werk heb je pieken van drukte en dan zie je je gezin even iets minder vaak. Maar ik denk dat iemand met een kantoorbaan het zwaarder heeft dan ik hoor!“, besluit ze.