Chantal Janzen klopt geregeld aan bij medium

19 oktober 2011, door trendwerk

(Novum) – Chantal Janzen doet geregeld een beroep op hogere machten. "Ik ga weleens naar een medium dat mijn energie goed aanvoelt", vertelt de 32-jarige musicalster en presentatrice aan het blad Nouveau.

Janzen raadt iedereen aan op zoek te gaan naar hulp. "Als je je incompleet voelt, zoek dan uit waar dat vandaan komt", is volgens Janzen het beste advies dat ze anderen mee kan geven. "Blijf niet aanmodderen en schroom niet om hulp te zoeken." Het beste advies wat Chantal ooit zelf kreeg, komt van haar ouders. "Zeg niet meteen ja of nee, maar wacht even af", was het devies van pa en ma Janzen.

Chantal is als de dood dat ze haar ouders of andere dierbaren verliest. "Het hoort bij het leven, ik weet het, maar ik vind het een heel nare gedachte." De dood van een aantal jonge naasten drukte Janzen met de neus op de feiten. "Het besef dat ik ook ziek kan worden en kwetsbaar ben."

In het interview spreekt Janzen grote bewondering uit voor Isa Hoes, wier man Antonie Kamerling vorig jaar een einde maakte aan zijn leven. "Hoe ze het doet na het verlies van haar grote liefde."