Catherine Keyl gek op Yolanthe Sneijder-Cabau

17 juli 2012, door trendwerk

Catherine Keyl heeft goede herinneringen aan de opnames van Ranking the Stars. Zo heeft Yolanthe Sneijder-Cabau haar erg verrast. Dat zegt de presentatrice in VARAgids. Keyl bleek Yolanthe erg leuk te vinden. “Het waren allemaal toffe grieten, niet van die jaloerse krengen – als ik afging, dan dus in ieder geval in het gezelschap van leuke mensen. Yolanthe, bijvoorbeeld, leerde ik op een heel andere manier kennen. Lekker brutaal. Leuk vond ik dat“, herinnert ze zich.

De presentatrice heeft nog veel herinneringen aan de leuke interactie met Yolanthe. “Weet nog dat ze tegen me zei: ‘Ik dacht dat jij in jouw tijd ook wel behoorlijk van seks hield.’ Ik werd eigenlijk een beetje pissig, dus ik: ‘Ja, hallo, niet in het verleden spreken, jongedame. Nog steeds.’ Ik zag de verbazing. Tja, ze dachten vast allemaal dat ik oud en saai zou zijn.”

Niet indutten is volgens Keyl erg belangrijk bij Ranking the Stars. “Je moet wel scherp zijn, hoor, tijdens de opnames. Ik drink daarom ook nooit van tevoren. Ben als de dood dat ik iets van mijn scherpte verlies.”

Maar het viel me op dat een aantal van die dames lekker champagne ging zitten tetteren. Dat ging behoorlijk hard. En ze presteerden dan ook nog, dat vond ik wel bijzonder.”