Carlo en Irene willen Sinterklaasintocht doen

6 december 2012, door trendwerk

Carlo Boszhard en Irene Moors zouden het erg leuk vinden om ooit de intocht van Sinterklaas te mogen presenteren. Dat vertelt hij in weekblad Weekend. Daar de intocht door NTR wordt uitgezonden en het duo bij RTL 4 zit, is de kans niet groot. “Mijn contract bij RTL loopt nog drie jaar door en dan wordt het tijd om eens te kijken wat dan te gaan doen. Voor die tijd willen Irene en ik stiekem nog eens de Sinterklaasintocht presenteren, alleen zit dat programma helaas niet bij RTL.

En dat is toch de zender waar we trouw aanblijven, vervolgt Boszhard. “Daarom zijn we jaren geleden ook niet op het aanbod van John de Mol ingegaan om over te stappen naar Talpa.”

Boszhard heeft nog meer wensen. “Over een aantal jaar wil ik meer achter de schermen gaan doen, zoals bijvoorbeeld het opzetten van m’n eigen productiemaatschappij. Je zou het misschien niet denken, maar ik ben van nature heel verlegen. Een rol achter de schermen zou voor mij dan ook geen straf zijn.”

Wanneer hij op tv stopt, weet hij nog niet. “Ik wil in ieder geval altijd zelf de keuze hebben om op het hoogtepunt met iets te stoppen, zoals Irene en ik dat destijds ook met Telekids hebben gedaan. Op 2 oktober 1999 stopten we, na precies tien jaar.”

Een grote droom van Boszhard hoopt hij met Moors te verwezenlijken. “Samen het slotnummer uit Telekids, 3-2-1, zingen bij de Toppers in de Amsterdam ArenA. Iedereen kan het meezingen, dus dan zou het hele stadion op z’n kop zetten.”