Carlo Boszhard: The Voice wint Televizier-Ring

21 oktober 2011, door trendwerk

Carlo Boszhard denkt dat The Voice of Holland vrijdag naar huis gaat met de Gouden Televizier-Ring. Hij verwacht dat de RTL 4-show concurrenten Voetbal International en Wie is De Mol verslaat. “The Voice gaat winnen en móet winnen“, zegt hij in Mikro Gids. Volgens Boszhard kan men gewoonweg niet om The Voice heen. “Het is een puur Nederlandse productie die de wereld verovert. De Ring moet dan ook worden uitgereikt aan John de Mol, want het programma is zijn kind.“
Van de genomineerde programma’s wordt The Voice veruit het meest bekeken. “In Nederland zit The Voice op dit moment in de winners mood. De kijkcijfers gaan richting Boer Zoekt Vrouw, ook over The Voice wil iedereen kunnen meepraten. Daarbij wordt The Voice tegelijkertijd met het Televizier-Ring Gala uitgezonden. Dat was ook zo bij Gooische Vrouwen en dat heeft alleen maar een positieve uitwerking gehad op de stemmen.”

Zelf is Boszhard ook fan van The Voice. “Ik kijk zelf altijd naar The Voice en ik verheug me nu al weer op het nieuwe seizoen van De TV Kantine, dat na de liveshows van The Voice wordt uitgezonden. Als The Voice de prijs voor het beste programma wint, dan wordt de vrijdagavond met The Voice en De TV Kantine een ringwaardige avond.”

Het Gouden Televizier-Ring Gala is vrijdag te zien op Nederland 1.