Carlo Boszhard houdt tv-ambities geheim

1 juni 2015, door Otto de Vries

Carlo Boszhard is bijna 46, maar heeft nog steeds genoeg dromen in de tv-wereld. Dat vertelt de presentator in Het Parool. Welke dat zijn, wil hij liever niet delen en plein public. Oftewel: niet met de journalist van de Amsterdamse krant. “Ja, dromen heb ik wel. En het is belangrijk dat je daar met de juiste mensen over praat. Bij RTL kunnen we dat met Erland Galjaard. Ik heb gewoon het gevoel dat je dat soort dingen beter kunt bespreken met iemand die je dromen ook kan waarmaken.

Boszhard is sowieso voorzichtig met het delen van zijn wensen met de media. “Want ik weet natuurlijk ook precies hoe het werkt. Anders schrijf jij weer: ‘Carlo wil dit’ of ‘Carlo wil dat’, en dat heeft volgens mij helemaal geen zin.

Hoewel de presentator werkt aan een solo-doorstart op de zondag, wil hij vooral graag een nieuw tv-project met Moors. “Veertig weken per jaar op zondag werken is even genoeg geweest. Maar ik denk dat ze over een tijdje weer staat te springen om op donderdag, vrijdag of zaterdag iets te gaan doen.

De TV Kantine gaat in elk geval door. “Dat heeft het het afgelopen seizoen beter gedaan dan ooit en komt in het voorjaar terug.

Media Courant