Carlo Boszhard alleen verder op zondagmiddag

7 mei 2015, door Otto de Vries

Carlo Boszhard gaat alleen verder op de zondagmiddag, nu zijn tv-vriendin Irene Moors de stekker uit hun tv-show Life 4 You heeft getrokken. Dat meldde Albert Verlinde woensdag in RTL Boulevard. Life 4 You heeft nog een paar shows te gaan, maar Boszhard keert waarschijnlijk gewoon terug. “De geruchten worden steeds hardnekkiger dat Carlo in zijn eentje een zondagmiddagmagazine gaat presenteren, omdat RTL dat tijdslot op zondagmiddag wil vasthouden“, aldus de RTL-coryfee.

Volgens Verlinde wil RTL de zondagmiddag niet kwijt. “Aangezien het ook voor adverteerders en kijkers een heel herkenbaar blok is. Carlo heeft zoiets van: ik vind het eigenlijk wel leuk om aan een nieuw programma mee te werken.”

Verlinde heeft het niet bevestigd gekregen. “We hebben vandaag met iedereen gebeld. Carlo zegt: ‘Dat is een beetje vroeg, misschien moet je met RTL bellen.’ RTL zegt: ‘Daar kunnen we nog niets over melden.’”

Maar als iedereen zo reageert, betekent het eigenlijk wel dat we zo’n vier maanden voor de start van het nieuwe seizoen in deze fase terecht zijn gekomen.

Bron mediacourant.