Britt en Ymke stellen verlanglijstje op

11 oktober 2012, door trendwerk

Britt Dekker en Ymke Wieringa hebben een verlanglijstje opgesteld van BN’ers die ze graag willen ondervragen in hun nieuwe talkshow Britt & Ymke stellen vragen. Dat zegt het duo in Story. Dekker heeft voor één bekende Nederlander een heel grote voorkeur. “Geert Wilders lijkt me gaaf, en Anky van Grunsven. Maar het liefst Matthijs van Nieuwkerk“, zegt ze. Wieringa: “Viktor & Rolf, Arie Boomsma en René van der Gijp. En niet te vergeten Johnny de Mol en Josje van K3.

Wieringa is bijzonder trots op de nieuwe talkshow. “Ik vind het zo cool dat RTL dit vertrouwen in ons stelt. En dan komt er ook nog elke maand geld op mijn rekening! Gaaf toch? Dat biedt mij heel veel rust.”

Ze houdt serieus rekening met haar toekomst. “In mijn vrije tijd loop ik bij RTL stage als programma-ontwikkelaar. Ik wilde graag zien hoe tv-programma’s worden gemaakt en ik ben heel blij met deze kans.”

Dekker doet dat niet. “Ik heb zo’n druk leven! Ik schrijf een column, heb een kledinglijn, heb een single uitgebracht, en ik besteed veel tijd aan mijn paard. Stage lopen en meer over televisie leren lijkt me heel leuk, maar niet op dit moment.”