Britt Dekker niet bang voor verlies faam

12 oktober 2011, door trendwerk

(Novum) – Britt Dekker gaat er niet van uit dat ze altijd beroemd zal blijven. Het kan de blondine, die bekend werd dankzij haar deelname aan Take Me Out en Echte Meisjes in de Jungle, niet deren als ze een eendagsvlieg blijkt te zijn.

"Misschien is iedereen me over een jaar wel vergeten", zegt de 19-jarige Britt, die binnenkort uit de kleren gaat voor Playboy, tegen CosmoGirl. "Ik ben daar niet bang voor. Als dat gebeurt, is het leuk geweest. Dan kan ik later tegen mijn kinderen zeggen: kijk, mama was ooit een ster."

Wat Britt minder leuk vindt, is dat vaak wordt gesuggereerd dat ze dom is. In de RTL-programma's waaraan ze meedeed, waren vaak niet al te slimme opmerkingen van de blondine te horen. "Maar mensen weten niet dat ik ook dingen zeg die wel slim zijn", legt ze uit. "Ik heb gewoon mijn havo afgerond hoor, dus ik weet dat ik echt niet dom ben."

Dekker kan verder naar eigen zeggen minder spontaan zijn dan vroeger. Een tijdje geleden twitterde ze dat ze een oude verdwaalde vrouw had geholpen. "Een halfuurtje later zat ik op internet te kijken en stond daar: Britt verricht heldendaad. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik schrok wel. Alles wat ik zeg, is nieuws."