Britt Dekker had Televizier-nominatie nooit verwacht

3 oktober 2012, door trendwerk

Britt Dekker had haar nominatie voor de Televizier Talent Award absoluut niet zien aankomen. Dat vertelt de presentatrice in het AD. Dekker was niet eens bezig met het hele Gouden Televizier-Ring Gala. “Ik was wel als gast uitgenodigd voor het Ringengala op 19 oktober in Carré, maar door tijdgebrek en slordigheid glad vergeten mijn komst voor de uiterste datum officieel te bevestigen. Daar kom ik dus nooit meer in, dacht ik. Dat probleem was met mijn nominatie opgelost.

‘Eindelijk gerechtigheid’, vindt Dekker het. “Ik kom natuurlijk niet voor niets in aanmerking voor zo’n prijs. Toch? Het geeft me een goed gevoel dat zoveel mensen op me hebben gestemd. Ik heb echt het idee dat ik steeds serieuzer wordt genomen. Dat ik opeens voor vol word aangezien.

De realityster heeft nog geen idee wat ze aan moet. “Ik heb geen geld om een peperdure jurk van 3000 euro of meer te kopen. In Disneyland hingen rekken vol met van die leuke, knalroze sprookjes- en prinsessenjurken. Echt vet, cool en best tof die jurkjes! Maar toen ik ze wilde passen kwam ik erachter dat ze daar alleen kindermaatjes tot acht jaar verkopen.”

Overigens denkt ze niet dat ze er met de prijs vandoor gaat. “Heel eerlijk gezegd denk ik van niet. Wat mij betreft gaat alle eer naar Gerard Ekdom.

De derde genomineerde voor de Televizier Talent Award is Kim-Lian van der Meij.