Britt dacht vier maanden na over vervolg Echte Meisjes

16 maart 2012, door trendwerk

Britt Dekker heeft maanden getwijfeld over haar deelname aan Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf, het vervolg op het door haar gewonnen realityprogramma Echte Meisjes in de Jungle. Dat vertelt de realityster in Veronica Magazine. Dekker wist niet goed of ze wel mee wilde doen. “Ik heb er heel lang over na moeten denken, wel vier maanden. In deel één waren die meisjes helemaal niet aardig tegen mij. Ik dacht: straks is dat weer zo. Dus ik vroeg me af of ik wel mee wilde doen“, vertelt ze.

Ze vond de junglemeisjes maar naar. “Die meisjes werden snel vriendinnen, omdat ze dachten dat dat handig was voor het spel. Ik was altijd alleen, want ik kan niet bevriend raken met iemand die ik niet aardig vind.

Toch ging ze overstag. “Als een voetbalteam het EK wint, wil dat volgend jaar weer meedoen, zodat het nog een keer kan winnen. Dus ik dacht: ik doe het gewoon. En dit keer was het gelukkig veel leuker.”

Echte Meisjes Op Zoek Naar Zichzelf volgt een aantal meiden uit realityprogramma’s van RTL 5 op een spirituele reis in Nepal. Het programma begint om 20.30 uur op RTL 5.