Bridget en Johnny in harmonie uit elkaar

23 maart 2011, door trendwerk

(Novum) – Bridget Maasland en Johnny de Mol zijn in wederzijdse harmonie uit elkaar gegaan. Volgens de 36-jarige blondine, die haar relatie met De Mol in februari zag stranden, is er tijdens hun vakantie op Bali niks raars gebeurd.

"In het begin heb je het gewoon leuk en geniet je alleen maar, maar op een gegeven moment gaan je ogen open", vertelt Maasland aan Grazia. "Dan kom je tot de conclusie: hij is het niet voor mij en ik ben het niet voor hem op dit moment. Zo werkt dat toch in iedere relatie?"

Volgens de blondine is er niks raars gebeurd op Bali, waar het stel op vakantie was. Maasland besloot eerder naar huis te komen, terwijl De Mol doorreisde naar Australië. "Er is helemaal niets voorgevallen", stelt Bridget. "Wij zijn gewoon twee mensen die na een half jaar ontdekten dat we echt heel leuk zijn samen, maar niet voor een relatie."

De twee hebben nog wel contact met elkaar. "We vinden elkaar hartstikke leuk, maar we gaan niet met elkaar verder. That's it", zegt Maasland. "Daar moet je ook niet meer van maken dan het is." Over eventuele nieuwe dates wil ze niks zeggen. "De laatste keer dat ik dat deed, lagen er veel fotografen voor de deur."