Bridget en Froukje kijken naar elkaar

22 oktober 2012, door trendwerk

Bridget Maasland en Froukje de Both gaan allebei kijken naar elkaars nieuwe programma’s die maandagavond van start gaan op televisie. Dat vertelden de twee maandag op Q-music. Maasland, die met Menu van Oranje begint, kan De Boths Love in the Wild alleen niet live kijken. “Ik zou heel graag willen, maar ik draai de halve finale van Menu van Oranje. Dat doe ik tot een uurtje of negen en dan scheur ik naar Shownieuws, dus ik ga het eventjes op RTL Gemist kijken.“ 

De Both zit wel voor de buis voor Maaslands Menu van Oranje. “Ik denk dat ik wel even ga kijken. Ik ben sowieso altijd heel erg benieuwd naar nieuwe programma’s en naar Bridget natuurlijk helemaal, dus ik ga zeker even kijken. Wij kennen elkaar ook, dus ik vind het ook gewoon heel leuk om te zien wat ze doet“, zegt ze.

Love in the Wild begint al om half negen, op RTL 5. “Het gaat over acht leuke, knappe vrijgezelle die er echt wel leuk uitzien, maar ook ambitieus zijn, én op zoek zijn naar liefde. We gaan met zijn allen naar Turkije, waar ze extreme uitdagingen met elkaar aangaan als koppel“, aldus De Both.

Maasland volgt om half tien op SBS 6. “Menu van Oranje is een fantastisch nieuw programma op SBS 6, wat over twaalf topchefs gaat. Ze gaan met streekgerechten een menu klaarmaken en uiteindelijk gaan ze misschien met één, twee of drie gerechten voor het Oranje Fonds koken“, legt ze uit.