Bram wil aan de slag voor krant en televisie

22 april 2013, door trendwerk

Bram Moszkowicz wil aan de slag voor de televisie en de krant als het Hof van Discipline hem vandaag definitief uit het ambt van advocaat zet. Dat zegt hij vandaag in het AD. Moszkowicz heeft al jaren het plan om een talkshow te maken. “Die ambities zijn er nog en het concept ook, maar dat zie ik toch meer als een nevenactiviteit. Nu het zo ter sprake komt: het zou me eigenlijk wel aardig lijken voor een rubriek in de krant op een beschouwende manier naar rechtszaken te kijken.

In zijn krantenrubriek zou hij naar de diverse aspecten van rechtszaken willen kijken. “Naar de rol van de rechter, de officier en de advocaat.

De interviewer van het AD waarschuwt dat Moszkowicz zijn levensstijl dan aan een nieuwe inkomenspositie zou moeten aanpassen. “Haha, dat zien we dan wel weer.”

Wat de kans is dat hij uit het ambt gezet wordt, is voor Moszkowicz niet in te schatten. “Ik ben niet zo goed in voorspellen en had in eerste aanleg niet kunnen bedenken dat de Raad van Discipline me zou schrappen. Ik waag me dus maar niet aan een gok.