Bram Moszkowicz helpt Pauw & Witteman aan record

24 april 2013, door trendwerk

Bram Moszkowicz heeft Pauw & Witteman opnieuw aan een record geholpen. De VARA-talkshow had dinsdag met ruim 1,5 miljoen kijkers haar meest bekeken uitzending in 2013 tot nu toe. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het is de meest bekeken aflevering sinds 30 oktober 2012, toen Moszkowicz ook te gast was in het programma. Met 1,9 miljoen kijkers hielp hij Pauw & Witteman toen aan zijn op een na meest bekeken uitzending aller tijden.

Het Pauw & Witteman-record staat op de aflevering van 4 februari 2008, toen Peter R. de Vries te gast was, één dag na zijn door 7 miljoen mensen bekeken SBS 6-reportage over Joran van der Sloot. Pauw & Witteman profiteerde mee en trok 2,1 miljoen kijkers.

Moszkowicz was in oktober te gast op de dag dat hij door de Raad van Discipline uit het ambt van advocaat werd gezet. Dinsdag sprak hij over de uitspraak van het Hof van Discipline, die de uitspraak van de Raad volgde.

De grote winnaar op dinsdag was de Champions League-halve finale tussen Bayern München en FC Barcelona, goed voor 2,3 miljoen kijkers op Nederland 3.

De Allerslechtste Echtgenoot van Nederland op Nederland 1 zakte weg naar slechts 681.000 kijkers, terwijl RTL 4 op prime time 890.000 kijkers trok met Mijn Leven In Puin.