Boer Zoekt Vrouw niet verregend door slechte zomer

3 september 2012, door trendwerk

Yvon Jaspers vindt het slechte weer van deze zomer geen smet op het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Dat zegt de presentatrice van de datingshow. Een heel zomers gevoel zit er dit jaar niet in Boer Zoekt Vrouw. “Waar we allemaal verwacht hadden dat er opwaaiende jurkjes door de weilanden zouden huppelen, is het ook vaak een regenpak en een dikke trui geworden. Maar dat betekent niet dat de liefde verregend is. Zeker niet. Het belooft een romantische, intieme serie te worden!

Jaspers wil niet zeggen of er ‘spraakmakende’ momenten in de nieuwe serie zitten. “Boer zoekt Vrouw gaat niet over sensatie. Het gaat over hele kleine dingen waar veel mensen zich in herkennen. Een blik, een opmerking, een stuntelig momentje, een romantische zoen. Ik denk dat dat juist de dingen zijn om nou eens lekker bij het koffieautomaat te bespreken.”

En of de nieuwe serie qua liefde een succes is? “Dat kan ik natuurlijk niet verklappen. Dat zou zonde zijn. Het enige dat ik kan zeggen, is dat je het beter niet kunt missen! Vanaf vanavond iedere zondagavond met z´n allen voor de buis.

Boer Zoekt Vrouw is om 20.20 uur te zien op Nederland 1.