BNN laat ruzies letterlijk uitvechten in tv-show

26 april 2013, door trendwerk

BNN komt met een nieuw tv-programma waarin zij ruzies letterlijk laat uitvochten. Bokser Arnold Vanderleyde is betrokken bij de tv-show met de naam Vechtersbazen. Dat heeft de omroep vandaag laten weten. De ruzies worden uitgevochten in de boksring. “Soms is een ruzie niet met woorden op te lossen. Dan werkt het een stuk beter om het letterlijk uit te vechten. Dat is het idee van het nieuwe programma Vechtersbazen dat half augustus tijdens TV LAB te zien“, aldus de omroep. 

De kijker kan volgens BNN uiteenlopende conflicten verwachten. “Je zwager terugpakken voor alle slechte grappen die hij met je heeft uitgehaald. Je collega laten weten dat je die constante spanning zat bent. Of je baas uitdagen omdat hij je niet de verdiende promotie geeft. Het kan allemaal worden opgelost in Vechtersbazen.

Verleyde verheugt zich op het tv-experiment. “Het gevecht gebeurt niet volgens het recht van de sterkste, maar volgens de regels van mijn sport. Een bokser is strategisch, is mentaal en fysiek sterk.”

“Hij kruipt in de huid van z’n tegenstander, hij leert ‘m begrijpen. Hij wint juist als hij respect heeft voor die tegenstander.

TV Lab is een jaarlijkse themaweek op Nederland 3 waarin omroepen nieuwe programma’s mogen uitproberen. Eén van de inzendingen van BNN is dus Vechtersbazen.