Blof -zanger Paskal Jakobsen voor tweede keer vader

6 juli 2011, door trendwerk

(Novum) – Paskal Jakobsen is dinsdagmiddag voor de tweede keer vader geworden. De vrouw van de Bløf-frontman zette wederom een gezonde zoon op de wereld, laat het management van de band woensdag weten.

Paskal en Doortje hebben hun tweede zoon Mats genoemd. Hun eerste telg Sem kwam januari vorig jaar ter wereld. "We zijn ontzettend gelukkig en in de wolken", reageert Jakobsen op de komst van Mats.

De 37-jarige zanger doet het de komende tijd iets rustiger aan nu hij vader van twee kinderen is. "Ik weet dat het heel prettig is als je tijd hebt als die kleine geboren wordt", vertelde Jakobsen eerder aan Novum Nieuws. "Toen Sem net was geboren, zat ik meteen met veertig shows en veel andere zaken, dus dat was heel erg druk."

Jakobsen, die al wist dat hij weer een zoon zou krijgen, heeft dit keer twee maanden vrij genomen. "Ik ben erg trots op Doortje die het tijdens de bevalling weer zo goed gedaan heeft", gaat de dolblije vader verder. "En onze zoon Sem is natuurlijk apetrots dat ie een broertje heeft."