Beau van Erven Dorens in nieuwe misdaadserie

14 oktober 2011, door trendwerk

Beau van Erven Dorens, Thijs Römer en Frederik Brom hebben een proefafleve- ring opgenomen voor een nieuwe humoristische misdaadserie, getiteld All In. Dat vertelde het trio woensdag voor de camera’s van Shownieuws. De pilot is bekostigd door Park Lane, het tv-bedrijf van Van Erven Dorens. Hij hoopt de serie binnen afzienbare tijd aan een zender te slijten. “Het zou heel mooi zijn als wij einde volgend jaar op televisie zouden kunnen komen“, zo vertelt de SBS 6-presentator.
All In  gaat over drie vrienden, die de handen ineen slaan wanneer één van hen in de problemen raakt vanwege een pokerverslaving. De mannen moeten binnen een maand één miljoen euro zien te regelen, anders loopt het slecht met ze af. Ze besluiten daarom de ultieme kunstroof te plegen.

Volgens Van Erven Dorens wordt het geen softe serie. “Je moet af en toe ook pijnlijke dingen laten zien. Op een gegeven moment wordt er bijvoorbeeld een vinger afgeknipt. We willen wel een beetje op het randje spelen. Niet net zoals Baantjer.”

De pilot van All In is te bekijken op de website van SBS Shownieuws.