Barbie: Kijkers vinden mij lief en schattig

25 september 2012, door trendwerk

Realityster Samantha de Jong heeft het gevoel dat de publieke opinie over haar drastisch is veranderd. Dat zegt De Jong, beter bekend als Barbie, in weekblad Story. De Jong boekt momenteel veel succes met haar realitysoap bij RTL 5 en er wordt ook na haar bevalling gewoon door gedraaid. “Mijn real life soap gaat door. RTL is tevreden over de kijkcijfers. Zo zie je maar weer: eerst vonden veel mensen mij maar niks, nu vinden ze me lief en schattig“, vertelt de Oh Oh Cherso-bekendheid. 

Het leven is voor Barbie compleet veranderd nu ze een baby heeft. “Langzaam probeer ik de draad in mijn leven weer op te pakken. De eerste dagen voelden vreemd, zonder die dikke buik. In het begin riep ik nog wel regelmatig: Waar is mijn drankje? Want dat miste ik. Nu Angelina er is, en ik dus weer alcohol mag drinken, heb ik er geen trek meer in. Het lijkt alsof mijn lichaam is veranderd.”

Het kan volgens de realityster ook niet meer. “Zie je mij al lam in een hoek liggen, zoals dat vroeger in Oh Oh Cherso wel gebeurde? Dacht het niet! Nog een baby? Voorlopig even niet. Mijn grote wens was om een meisje op de wereld te zetten. Dat heb ik gedaan. Mijn leven is voor nu compleet.”

Barbie’s Baby is om 20.30 uur te zien op RTL 5.