Art Rooijakkers weet niet of hij dé ster van NPO 1 is

20 april 2016, door Otto de Vries

Art Rooijakkers weet niet of hij gezien kan worden als dé grote ster van NPO 1. Dat zegt de presentator in Televizier. Het tv-blad stelt dat Rooijakkers met de zaterdagavondshows Wie is de Mol en Het Beste Brein Van Nederland ‘duidelijk de ster van NPO 1 is’, maar dat wil hij niet bevestigen. “Nou, dat weet ik niet, hoor, maar we zijn wel blij dat Wie is de Mol? het zo goed heeft gedaan op de zaterdag. Het Beste Brein is ook zo’n programma waar je met het hele gezin voor gaat zitten.

Wie is de Mol is een echt kijkcijferkanon en Het Beste Brein doet het ook niet verkeerd. Gelukkig, aldus Rooijakkers. “Naar zo’n programma kijk ik zelf ook het liefst op zaterdag.

Het Beste Brein maakt Rooijakkers samen met Victor Mids. Als de tv-illusionist wordt gevraagd of hij straks ook te zien is in Rooijakkers’ andere programma Wie is de Mol, zegt hij: “Ik ben nog niet gevraagd.”

Rooijakkers: “Daar mag je helemaal niks over zeggen! En niets is natuurlijk wat het lijkt…

Niemand zou Mids vertrouwen. De illusionist: “Dat zou inderdaad weleens heel interessant kunnen worden. Maar eerst maar eens Het beste brein tot een goed einde brengen.

Mediacourant: