Arie Boomsma genomineerd voor Loden Leeuw

20 december 2011, door trendwerk

(Novum) – Arie Boomsma is genomineerd voor de Loden Leeuw van het consumentenprogramma Radar. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest irritante bekende Nederlander in een reclame. Ook Kim Holland, Raemon Sluiter, Robert Kranenborg en Johan Derksen maken kans op deze prijs, werd maandagavond bekendgemaakt.

Boomsma drinkt in de reclame koffie van Douwe Egberts en Kim Holland prijst de telefoonabonnementen van Simpel aan. Raemon Sluiter wast zijn haar met Head & Shoulders en Robert Kranenborg maakt reclame voor Delta Lloyd.

Johan Derksen is genomineerd voor de commercial van de Nederlandse Energie Maatschappij. Dit bedrijf viel twee jaar geleden ook al in de prijzen, toen Frans Bauer werd verkozen tot meest irritante bekende Nederlander in een reclame.

Arie Koomen won vorig jaar de Loden Leeuw. Hij irriteerde de meeste mensen toen hij in de reclamespot van de Mediamarkt verscheen.

Er kan tot en met 8 januari worden gestemd op de genomineerden. De Loden Leeuw wordt maandag 9 januari uitgereikt in het TROS-programma Radar.