Antoinette Hertsenberg sluit overstap naar politiek niet uit

10 september 2012, door trendwerk

Antoinette Hertsenberg sluit nog altijd niet uit dat ze naar de politiek overstapt. Dat geeft de tv-ster aan in Weekend. Hertsenberg heeft eens gezegd niet uit te sluiten te stoppen met haar tv-werk en actief te worden voor de Partij voor de Dieren, waarvan haar echtgenoot een van de oprichters is. “Zo denk ik er nog steeds over. Ik sluit niet uit dat ik er ooit aan de slag ga, maar ik weet niet of dat moment ooit echt komt. Ik heb het namelijk nog steeds heel erg naar mijn zin bij de TROS“, zegt ze.

Bij de TROS verdient Hertsenberg naar verluidt 376.000 euro per jaar. Toch is ze geen big spender en kampeerde ze vroeger vaak. “Ik kijk niet naar wat iets kost, maar naar de behoeftes van ons gezin als we op vakantie gaan. Ik ging niet kamperen omdat het zo goedkoop was, maar omdat we vreselijk veel plezier hadden op de camping.

Het betekent niet dat haar geld nooit rolt. “Dat we vaak kampeerden wil niet zeggen dat het nooit eens duur mag. We zijn ook weleens een weekje naar Egypte geweest, of een luxe weekend weg. Als je er ten volle van geniet, is er niks mis mee en dan mag het geld rollen, maar het moet in de eerste plaats leuk zijn.