Anna Nooshin inderdaad nieuwe presentatrice HNTM

27 maart 2017, door Otto de Vries

Anna Nooshin gaat inderdaad het nieuwe, tiende seizoen van Holland’s Next Top Model presenteren. De tiende editie krijgt een verrassende twist: ditmaal mogen ook jongens zich aanmelden. Dat heeft RTL 5 bekendgemaakt. Het is voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis van het programma dat zowel meisjes als jongens mogen meedoen aan de zoektocht naar hét model van dit moment. “Het wordt daarmee ook meteen een strijd tussen de sexes bij RTL 5“, kondigt een woordvoerder aan.

Nooshin zat vrijdagavond aan de desk van RTL Boulevard. “Wat spannend, hè? Dit is voor mij echt een onwijze droom die uitkomt. Ik kijk dit echt al vanaf dat het begon. Dat ik dit mag presenteren, vind ik echt spannend. Ik ben helemaal shaky. Het is echt heel spannend. Het is voor mij zo bijzonder dat ik dit mag doen, ook omdat ik nog relatief nieuw ben. Ik heb er heel veel zin in.”

Ze zat later op de avond ook in RTL Late Night. Daarin gaf ze aan dat ze het spannend vindt. “Voor mij is dit heel spannend. Het is toch wel het eerste echte grote presentatieding dat ik ga doen. Jurylid, RTL Boulevard en Expeditie is toch andere koek.”

Het gerucht dat Nooshin de opvolger zou worden van Anouk Smulders ging al een tijdje. “Het is niet onverwacht. Ik ben iemand die vrij visueel in het leven staat. Ik heb het ook vaker geroepen dat ik dit wil“, zegt ze zelf.

Eind mei vindt de massale castingdag plaats van Holland’s Next Top Model. De juryleden van dit jaar worden op een later moment bekend gemaakt.

 

Bron: Mediacourant.