Anita Witzier nog niet uitgekeken op KRO

11 juni 2015, door Otto de Vries

Anita Witzier is na bijna twintig jaar nog steeds niet uitgekeken op de KRO. Dat heeft de presentatrice, vooral bekend van haar kijkcijferhit Memories, gezegd in de vroege ochtendshow van Radio Veronica. Witzier denkt op dit moment niet aan een overstap naar een andere omroep, omdat ze bij de KRO nog elk tv-seizoen haar ei kwijt kan. “Ja, zeker“, reageert de presentatrice. “Ik heb het ontzettend naar mijn zin. Ik heb heel leuke collega’s en ik mag ook mooie televisieprogramma’s maken.

Met haar televisiesalaris kan Witzier haar dure hobby bekostigen. “Ik rijd wel eens te hard. Weet je wat dat kost? Of ik het makkelijk kan betalen? Ja, dat klopt.”

Voordat Witzier bij de KRO aan de slag ging, werkte ze bij het vroegere Veronica. “Het is best leuk om jong, snel en wild te zijn. Maar op een gegeven moment word je ongeloofwaardig. Dan is het geforceerd.”

De suggestie dat Witzier nu de KRO-ster is met het meeste ‘rock and roll’ in haar lijf, deelt ze niet. “Ben je gek. Ik ben ook niet oud en traag, maar ik zit in het midden.”

Mediacourant