Anita Meyer hoopt op meer muziekprogramma’s

18 juli 2016, door Otto de Vries

Anita Meyer zou het leuk vinden als er meer muziekprogramma’s op tv komen. Dat vertelt de zangeres in Privé. Meyer viel de afgelopen jaren op met haar tv-optredens in programma’s als De Beste Zangers van Nederland en The Passion. “Ik hoop stiekem dat meer van dat soort muziekprogramma’s hun weg terugvinden naar televisie. Omroepen geven daar nu hun geld niet meer aan uit, maar mocht er toch ineens een omroepbaas zijn die daar wel weer zin in heeft, dan mogen ze mij bellen.”

De dinnershow 21 On Air waarin ze vorig jaar te zien was, is wat Meyer betreft ook voor herhaling vatbaar. “Tijdens de dinnershow stond ik tussen allemaal danseressen met grote glitterpakjes en kostuums aan. Lekker veel show, prima dus.

Het grootste deel van Meyers inkomen komt uit optredens in het land. “Mensen als Lee Towers en ikzelf trekken nog geregeld het land in om te zingen op feesten, partijen, bruiloften of bedrijfsevenementen.

De grote artiesten van nu, zoals Marco Borsato, doen dat niet, maar wij beleven er enorm veel plezier aan“, besluit ze in het showblad.

 

Bron Mediacourant: