Angela Groothuizen wil eigen talkshow

12 september 2012, door trendwerk

Angela Groothuizen ziet een talkshow wel zitten. Dat vertelt de presentatrice in Veronica Magazine. Voorlopig is ze nog wel even te zien op tv. “Ik ga een nieuw programma voor RTL maken. Is nog geheim. En misschien dat ik op een dag klaar ben voor een talkshow. Dat zou ik heel leuk vinden. Maar dan moet je de beste redactie hebben. Want Nederland is klein en de vijver is niet zo groot. Maar er is nog ruimte tussen De Wereld Draait Door en Pauw & Witteman en de shows als Koffietijd en zo.

Groothuizen zou wel de tijd willen krijgen voor haar praatprogramma. “Je moet wel een lange adem hebben en die is tegenwoordig bij tv niet zo lang.

Het RTL 4-gezicht merkt naar eigen zeggen dat ze erg populair is. “Wat ik wel merk, in deze tijd van extreme populariteit, is dat je de hele tijd aangehouden wordt op straat. Zo kom ik overal te laat! Ik loop daarom heel weinig en verplaats me vooral met de auto.

Toch blijft ze met beide benen op de grond. “Ik heb een heel goede thuisbasis. Het is grappig, als ik met The Voice vier miljoen kijkers trek of mijn kandidaat X Factor gewonnen heeft, dan weten ze dat thuis niet eens! Zo houden ze me nuchter.