Angela Groothuizen weet niets over nieuwe RTL 4-show

27 april 2012, door trendwerk

Angela Groothuizen is jurylid in het nieuwe competitieprogramma Beat The Best met Gordon en Chantal Janzen, maar ze heeft geen idee waar de tv-show precies over gaat. Dat bekent het RTL 4-gezicht op Q-music. Groothuizen moet nog geïnformeerd worden. “Ik heb gehoord dat het naar buiten is gekomen. Ik weet er nog zo weinig van. Ze hebben het naar buiten gebracht, maar ik heb het hele programmavoorstel nog niet eens gelezen. Het is allemaal zo druk“, zo laat ze weten.

De tv-persoonlijkheid kent het concept alleen op hoofdlijnen. “Waar het om gaat is dat er in de categorieën dans, muziek en variète mensen tegen elkaar gaan strijden. Dat zijn geen amateurs, maar professionals. En dan zijn er nog hot seats.”

Het lijkt erop dat Groothuizen bijna blind heeft toegestemd. “Ik had zoiets van: ik vind dat gewoon leuk. Ik kijk er graag naar en het is ontzettend leuk om op de eerste rij te zitten en dan mag ik er ook nog wat over zeggen. Ik vind dat soort programma’s gewoon heel erg leuk.

Een mooie show, zo verwacht Groothuizen. “Het is een fantastische manier om entertainment te brengen op tv, maar ook mensen in een bepaalde doelgroep een podium te geven op televisie.”

Ze kijkt uit naar de samenwerking met Chantal Janzen en Gordon. “Het wordt ontzettend leuk. Het wordt beregezellig om dat met hen mee te maken.”