Angela en Gordon vormen nieuwe RTL 4-woensdag

25 januari 2013, door trendwerk

RTL 4 komt in maart met een aantal compleet nieuwe avonden, waaronder de woensdagavond. Op die dag zullen Angela Groothuizen en Gordon de dienst uitmaken op prime time. Dat blijkt uit uitzendschema’s van het tv-station. Gordons Hotter Than My Daughter verhuist van donderdag naar woensdag, waar om half negen plek vrij is gemaakt. Om half tien begint Groothuizen met Een Nieuw Begin. Hierin helpen cosmetisch chirurgen en psychologen kandidaten aan een nieuwe start.

De donderdag komt in handen van John Williams‘ Help Mijn Man Is Klusser en, vanaf 28 maart, Buch in de Bajes. Het programma van Menno Buch verhuist daarmee van de zondag naar de donderdag.

Chantal Janzen is het gezicht van de nieuwe vrijdag, waar ze Everybode Dance Now neerzet. Op zaterdag komen de komedieserie Aaf, de Linda de Mol-show Weet Ik Veel en De Grote Improvisatieshow met Ruben van der Meer en Tijl Beckand te staan.

Op de zondag wordt de Nederlandse Obese opgevolgd door de Vlaamse en Divorce door Miljoenenjacht.

Crime Scene Investigation en Unforgettable blijven op maandag zitten en op dinsdag staat Peter van der Vorst met Mijn Leven In Puin en Irene Moors met Verbouwen Zonder Grenzen.