Ali B Alle tv-zenders willen me hebben

27 december 2012, door trendwerk

Ali Bouali merkt dat hij meer dan ooit in trek is bij tv-bazen sinds hij de Zilveren Televizier-Ster heeft gewonnen. Dat zegt de rapper aan weekblad Televizier. Het effect van de winst is volgens hem groot. “Absoluut. Ik heb nog net geen carte blanche bij omroepen. Mijn management heeft met alle zenders die er zijn afspraken gehad over programma’s waarvoor ze me willen hebben. Er zijn gigantisch veel aanbiedingen. Maar ook zónder ster was ik al van plan nog meer televisie te maken.

Bouali blijft veel op televisie te zien zijn. “Ik maak nu Ali B op volle toeren en kom in de jury van X Factor. Ik heb succes met mezelf zijn, dus ik houd dat graag vast. Ik vraag ook overal of ik mezelf kan zijn, en als dat kan, vind ik het prima.”

Hij is niet bang dat de verwachtingen nu te hoog gespannen zijn. “Misschien, maar ik denk dat die verwachtingen nooit hoger zullen zijn dan de verwachtingen die ik heb van mezelf. Ik denk dat ik word onderschat en dat mensen heel lage verwachtingen van mij hebben. Dat ze daarom zo waarderen wat ik doe.”

Ik heb die Ster gewonnen door mezelf te zijn. Ik hoef er ook niets voor te leren, maar ben overal mezelf en probeer een goede bijdrage te leveren. Ik wil van toegevoegde waarde zijn bij een programma.”