Alberto na vier jaar zélf weer undercover voor tv-show

19 oktober 2017, door Otto de Vries

Alberto Stegeman gaat voor het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, dat in het voorjaar van 2018 terugkeert op SBS 6, zélf weer undercover. Dat vertelt de succesvolle presentator in De Telegraaf. De afgelopen jaren liet Stegeman undercover-operaties voor een belangrijk deel over aan zijn collega’s, om zo herkenning te voorkomen. “We zijn al met de opnames bezig en ik ga ook zelf weer ’undercover’. De laatste keer was bijna vier jaar geleden“, zegt de televisiester.

Stegeman heeft een nieuw typetje. “In de afgelopen reeksen hebben we voor de undercoveroperaties medewerkers ingezet en deed ik de confrontaties. Maar dit onderdeel is toch echt het leukste, vandaar dat ik nu weer zelf op pad ga. Ik meet me een compleet ander alter ego aan, waarbij ik er iets gespierder uitzie. Meer vertel ik niet, dat zou onhandig zijn.

 Voordat Undercover begint, is hij vanaf 12 november eerst nog te zien met Stegeman op de Bres. Het Amerikaanse realityprogramma Undercover Achter Tralies (vanaf volgende week vrijdag, 27 oktober, op tv) ziet hij als tussendoortje.Voor die importshow doet hij alleen de inleiding en voice-over. Tóch was Stegeman kritisch toen SBS 6 hem dit programma aanbood. Hij keek eerst alle afleveringen. “Je wilt toch weten waar je jouw naam aan verbindt. Maar het is écht boeiend, de kijker zit er bovenop.

Bron : Mediacourant.