Albert drie en Angela twee keer per week in RTL Live

5 september 2016, door Otto de Vries

Albert Verlinde gaat RTL Live drie keer per week presenteren en Angela Groothuizen twee keer per week. Dat vertellen ze in een interview met De Telegraaf. RTL Live begint over vier weken. De verdeling geldt in elk geval voor de eerste paar maanden, maar kan volgens Groothuizen later nog veranderen. “Ik begin dan net aan een nieuwe tournee. Vanaf februari kan ik alles overnemen wanneer Albert niet kan, maar we moeten nog maar zien of het dan nog levensvatbaar is.

Dat Groothuizen RTL Live gaat presenteren, was al even bekend, maar Verlinde’s deelname werd pas vorige week bekend. “Ik ben heel blij met Albert. Dat was ook pas het moment waarop ik definitief ‘ja’ heb gezegd.

Eigenlijk wilde RTL 4 dat RTL Live een duopresentatie zou kennen, maar dat zag Groothuizen niet zitten. “Eerst wilden ze het in duo’s gaan doen, maar toen dacht ik: als je maar 43 minuten zendtijd hebt, de rest is reclame, dan wordt dat lastig. Ik heb gezegd dat ik het wil doen, maar dan wel alleen.

De twee zijn het er over eens dat hun programma vooral gezellig moet worden. “Mensen komen thuis, ploffen op de bank en dan zijn wij daar. Met een lekker gezellig programma.

 

Bron: Mediacourant.