3JS willen zichzelf blijven

2 mei 2011, door trendwerk

(Novum) – De 3JS hebben geen trek in tierelantijnen tijdens hun show op het Eurovisie Songfestival. De drie Volendammers willen dicht bij zichzelf blijven. "Verwacht van ons geen gimmicks."

"Als we als de 3JS gaan, gaan we als de 3JS", laten de mannen weten aan Novum Nieuws. Eerder liet Eric van Tijn al weten te vinden dat de heren niet fake moeten overkomen. "Er kijken miljoenen mensen en je moet je presenteren zoals je bent en niet anders", vindt Jaap Kwakman. "We willen niet dat mensen een verkeerd beeld krijgen van de 3JS."

De 33-jarige gitarist vindt het niet zo belangrijk hoe Europeanen over de groep denken. "Dat is niet zo belangrijk. Die krijgen ons waarschijnlijk een of twee keer te horen. Het is belangrijker dat wij voor het Nederlandse publiek vooral onszelf blijven."

De 3JS doen op 12 mei mee aan de halve finale van het Eurovisie Songfestival in Düsseldorf. Als ze genoeg stemmen krijgen, staan ze twee dagen later in de finale. Tijdens hun optreden worden de mannen bijgestaan door een achtergrondkoortje.