3JS maken zich niet druk om podiumprestatie

4 mei 2011, door trendwerk

(Novum) – De 3JS maken zich geen zorgen om de visuele invulling van hun optreden op het Eurovisie Songfestival. Dinsdag vond de eerste repetitie plaats, wat voor een aantal aanwezige journalisten aanleiding was om vragen te stellen over de sobere podiumprestatie van de heren.

"We waren vooral bezig met het geluid, met de monitoren en met de achtergrondkoortjes. Hoe het eruit ziet, dat komt wel", spreekt zanger Jan Dulles geruststellend tegen Novum Nieuws. "We hebben alle vertrouwen in onze eigen regisseur. Hij bespreekt de 'stage presence' met de Duitse regie", voegt gitarist Jaap Kwakman toe.

"We zijn een popgroep, wij doen geen grappige dansjes", benadrukt gitarist Jaap de Witte. "Dat heeft ons liedje helemaal niet nodig."

De Volendammers zijn inmiddels gearriveerd in Düsseldorf, waar zij op 12 mei in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival staan. Als ze genoeg punten verzamelen, staan ze twee dagen later met hun nummer Never Alone in de finale.

"We zijn trots op wat we doen, maar als we er op 14 mei niet bij zijn, dan blijft dat zonde", stelt Kwakman. "We moeten gewoon naar de finale."