Locaties

Intercontinental Amstel Amsterdam

Het InterContinental Amstel Amsterdam is een schitterend gebouw aan de oevers van de beroemde Amstel rivier, dat de eerste gasten in 1867 ontving en sindsdien alom gevierd wordt voor de koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. 

Bekijk locatie

Huis ter Duin

In 1880 was de plaatselijke bevolking van Noordwijk afhankelijk van de visserij. De toenmalige burgemeester Pické vond dat Noordwijk meer te bieden had dan uitsluitend vis. Een badplaats met allure zou een betere vangst opleveren. In 1883 zet Pické op…

Bekijk locatie

Hotel Almere

Deze website is een samenwerkingsverband tussen Quality Bookings en het Hotel Almere. Op deze website kunt u zoeken naar de meest geschikte artiest of spreker voor uw evenement. Alle artiesten en sprekers op deze website zijn professioneel en betrouwbaar.  

Bekijk locatie

De Echoput

Luxe 5-sterren culinair designhotel bij Apeldoorn,in de bossen van Paleis Het Loo, 42 kamers en suites, leisure hotel voor weekendjes weg en luxe vergaderlocatie.

Bekijk locatie

Van der Valk Hotel Ridderkerk

Van der Valk Hotel Ridderkerk is één van de nieuwste ontwikkelingen van Van der Valk Hotels en Restaurants, gelegen aan één van de grootste verkeersknooppunten van Nederland op een steenworp afstand van wereldstad Rotterdam.

Bekijk locatie