Sprekersbureau

Categorie: ,

Zoekt u een sprekersbureau? Quality Bookings is professioneel & betrouwbaar.

Sprekersbureau
Quality Bookings is een boekingskantoor voor o.a. sprekers. Als sprekersbureau bemiddelen wij in professionele sprekers voor uw seminars of congressen. Het is altijd moeilijk om de juiste spreker bij uw event te zoeken. Ga niet zelf zoeken! Laat sprekersbureau Quality Bookings voor u zoeken.

Professioneel & betrouwbaar
Omdat een saaie en onprofessionele spreker een heel congres naar beneden kan halen is het belangrijk dat u zeker weet dat de spreker die u inhuurt een ervaren spreker is. Alle sprekers die u via Quality Bookings boekt zijn uitsluitend professionele sprekers die met u meedenken. Wij monitoren regelmatig de kwaliteit van onze talenten.

,

Boekingsadvies waar je echt wat aan hebt
Voordat u een spreker gaat boeken krijgt u bij ons eerst een passend boekingsadvies. Op basis van de onderwerpen, aantal gasten, doelgroep en imago maken wij een voorstel op maat.

Wat zijn de kosten?
Veel mensen denken dat het samenwerken met een sprekersbureau altijd meteen veel geld kost. Gelukkig is dat bij ons niet het geval. De prijs voor een spreker kan erg wisselen. De prijs wordt bijvoorbeeld bepaald door de bekendheid van de spreker en het aantal uren voorbereiding. Omdat wij een intensieve samenwerking hebben met onze sprekers kunnen wij deze voor de beste prijs verkopen. Bij ons krijgt een goede prijs kwaliteit verhouding.

Hoe komt u aan een offerte?
Wij helpen u graag verder! U kunt via onze website opzoek gaan naar een spreker die bij uw evenement past en vervolgens een offerte aanvragen. Ook kunt u direct één van onze gedreven accountmedewerkers bellen en wij helpen u direct verder. Liever u aanvraag via mail versturen? Geen probleem, mail ons naar info@quality-bookings.nl en u krijgt binnen 24 uur een reactie van onze gepassioneerde collega’s.

Wij werken landelijk
Ons kantoor zit gevestigd in Almere. Wilt u persoonlijk kennismaken en gelijk bespreken welke sprekers u kunt boeken voor uw evenement, dan bent u altijd welkom bij ons sprekersbureau voor een kop koffie. Wij bemiddelen in sprekers door heel Nederland en vaak zelf over de grens. Onze sprekers zijn op bijna elke locatie inzetbaar.

Quality Bookings is sponsor PSA Holland
Wij zijn de laatste jaren als artiesten- en sprekersbureau bijzonder actief in de zakelijke markt. Wij boeken jaarlijks erg veel sprekers en dagvoorzitters voor diversen grote congressen en seminars. Onze klantenkring bestaat inmiddels uit mkb tot aan grote internationale bedrijven die wij met plezier en passie de juiste spreker adviseren voor het juiste event. Om onze klanten een zo goed mogelijk advies te kunnen geven moeten wij natuurlijk een goed contact hebben met onze sprekers. Wij investeren veel energie en tijd in goed contact met onze sprekers en wij begeleiden hen bij het hoog houden van de kwaliteit. Juist om die reden hebben wij besloten om partner te worden van de Professional Speakers Association Holland (PSA).

Dagvoorzitters en gespreksleiders
Om een congres of seminar in goede banen te leiden is een dagvoorzitter onmisbaar. Deze zorgt voor structuur, interactie, energie en kan vlekkeloos gaten in het programma opvullen. Wij hebben een zeer interessant aanbod dagvoorzitters bij ons sprekersbureau.

Wilt u ook een spreker boeken bij ons sprekersbureau? Neem contact op voor een voorstel op maat: info@quality-bookings.nl

Geschreven door:

Robert de Vries

Robert de Vries is oprichter en eigenaar van Quality Bookings, Workshoppen.nl, Artiestenbureau.nl en Eventbureau.nl. Zelf treed hij als dagvoorzitter en cabaretier op tijdens zakelijke evenementen.

Één reactie op “Sprekersbureau

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *