20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte

Workshop wordt zelf: De Nieuwe Uri Geller!

Voorwerpen laten buigen, gedachten lezen en de toekomst voorspellen. Dit zijn de basistechnieken voor een echte mentalist. Uri Geller heeft met deze technieken een wereldweide bekendheid verworven en is momenteel volop in het nieuws met zijn nieuwe programma “wie wordt de nieuwe Uri Geller?” Misschien wordt u dat wel!

Quality Bookings heeft speciaal voor het bedrijfsleven de workshop ‘mentalisme’ ontwikkeld. Na het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring wordt u in deze onthullende workshop op spelende en humoristische wijze de basistechnieken van het mentalisme geleerd.

Presentatietechnieken “wat is toepasbaar in uw werk?”

Wat kunt u als ondernemer of werknemer leren van een mentalist? Buiten het feit dat u achter de geheimen van het meest besproken vak ter wereld komt leert u tijdens deze workshop de presentatietechnieken van een mentalist. Hoe creëer ik de illusie bij mij toeschouwers? Hoe breng ik mijn boodschap zodanig geloofwaardig dat er over mijn product gesproken wordt? Vragen als deze zullen in deze interactieve workshop beantwoord worden.