20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Stacey Rookhuizen voor Women in Business

Onderneemster en X Factor-jurylid en –coach Stacey Rookhuizen is hoofdspreker tijdens Women in Business. Dit jaarlijks terugkerend evenement vindt plaats op 30 oktober in Martiniplaza te Groningen.

Rookhuizen richtte in 2002 het bedrijf Stacey Records op om onbekend talent de mogelijkheid te bieden om een eigen cd uit te brengen. In 2006 won Rookhuizen de Bart Award, een prijs van jongerenomroep BNN voor mensen die het onmogelijke mogelijk maken. Rookhuizen is tevens de oprichter van het talentenplatform Dutch Delight.

In juni 2009 werd Rookhuizen door Elsevier opgenomen in de lijst van ‘vijftig grootste beloften voor de toekomst’.

Ze is bekend geworden door haar regelmatige optredens als jurylid en coach bij popprijzen, panels en forumdiscussies. Zo vormde zij samen met Eric van Tijn, Angela Groothuizen en Gordon de jury van X Factor, een talentenjacht van RTL4.

Daarnaast is Rookhuizen geen onbekende in de modewereld; in november 2010 betitelden Nederlandse modedesigners haar als “Dutch Fashion Icon Femme 2010″ tijdens de Dutch Fashion Awards in Den Haag. Viktor & Rolf hebben haar omarmd als muze en sindsdien is ze steeds vaker te vinden bij mode-evenementen en catwalk shows en is ze zelfs met een eigen sieradenlijn gestart: 3.14 Stacey’s Silver.

Women in Business is een succesvol netwerkevenement, waarbij op positieve wijze aandacht wordt geschonken aan de positie van vrouwen binnen het bedrijfsleven en aan diversiteit in het algemeen. Elk jaar komen inspirerende spreeksters hun licht werpen op de rol van de zakenvrouw. Afgelopen jaar sprak Femke Halsema over het onderwerp ”Keuzes maken”. De jaren daarvoor deelden onder andere Lucia Rijker, Marlies Dekkers en Annemarie van Gaal hun ervaringen met het publiek. Tevens vindt tijdens de avond de prijsuitreiking plaats van de verkiezing ´Zakenvrouw van het Noorden´. In 2011 was Suzan Wierenga van KAW architecten en adviseurs uit Groningen degene die zich een jaar lang de winnares mocht noemen. Nu wordt het tijd om op zoek te gaan naar een geschikte opvolger.