20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Sonja Silva voor Alliance Healthcare Nederland

Alliance Healthcare Nederland is een veelzijdig bedrijf in de totale farmaceutische zorgketen van producent tot consument. Door deze unieke positie zijn we in staat de verschillende behoeftes van stakeholders binnen de keten te integreren en zo tot innovatieve oplossingen te komen. De gezondheid en het welbevinden van de klant vormen daarbij onze verbindende factor. Door het vormen van strategische samenwerkingsverbanden waarborgen wij de kwaliteit van de zorg en de optimale ondersteuning van de klant. Samenwerking is onze sleutel tot succes.

Internationaal leidend merk

Alliance Healthcare Nederland is onderdeel van Walgreens Boots Alliance. Wij zijn de eerste wereldwijde farmacie geleide onderneming die zich richt op gezondheid en welzijn. Walgreens Boots Alliance is vertegenwoordigd in meer dan 25* landen met 12.900* verkooppunten , heeft ongeveer 370.000* werknemers en beschikt over meer dan 340* farmaceutische distributiecentra die meer dan 180.000** apotheken en andere zorgverstrekkers bedienen

Innovatief partnership in de zorg

Alliance Healthcare ontwikkelt zich steeds meer van een traditionele groothandel naar een partner in dienstverlening. Alliance Healthcare ondersteunt de farmaceutische industrie met creatieve oplossingen in logistiek en zorg met als doel de beste kwaliteit van zorg én preventie voor de klant. Daarbij blijft de apotheker het gezicht van de farmacie voor de klant; deskundig, betrouwbaar, betrokken en bereikbaar.

Innovatief partnership geven we graag samen met alle stakeholders vorm, waarbij we onze kennis en ervaring bundelen. Samen werken we verder aan kwalitatief hoogwaardige zorg in producten en diensten. De samenwerking strekt zich uit over alle gebieden van het ondernemen.