20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Ron Blaauw als spreker voor Vakmedianet

Vakmedianet

Vakmedianet is de leidende business-to-business uitgeverij in zowel nieuwe als gevestigde mediakanalen. Met onze deskundige redacties bieden wij vakinformatie op maat voor 900.000 professionals, werkzaam in uiteenlopende vakgebieden en branches.

Vakmedianet bereikt 900.000 professionals in het Nederlandse bedrijfsleven met voor hen relevante vakinformatie op het juiste moment. Dagelijkse actualiteit online, op mobiele platforms en via email-alerts. Hoogwaardige achtergrondinformatie in toegankelijke magazines. Diepgang op events en congressen. En persoonlijke ontwikkeling in op maat gemaakte opleidingen. Daarmee biedt Vakmedianet een breed pakket aan goede en betrouwbare vakinformatie. Informatie die altijd zorgvuldig is gericht op de informatiebehoefte van individuele professionals in tal van branches.

Onze journalisten zitten boven op het nieuws, interviewen kopstukken uit de branche en laten professionals aan het woord. Op ieder vakgebied werken externe deskundigen als auteur van artikelen en boeken, en spreken zij op congressen en opleidingen.

Want zowel in onze tijdschriften en op de digitale platforms, als bij onze opleidingen en congressen: Vakmedianet is het forum waar professionals elkaar ontmoeten, waar ze netwerken en waar ze geïnspireerd raken door nieuwe inzichten en informatie van elkaar. Steeds krijgen de lezers van boeken en tijdschriften, de bezoekers van websites en de deelnemers aan congressen en opleidingen, de informatie waar zij op dat moment behoefte aan hebben. Relevant, betrouwbaar en gericht.

Daarmee is Vakmedianet de leidende business-to-businessuitgeverij.