20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Rob Urgert en Joep van Deudekom voor NDC mediagroep

Onder invloed van vooral digitale ontwikkelingen verandert het medialandschap voortdurend. NDC mediagroep neemt in dat proces een leidende rol in door als zakelijk mediapartner adverteerders tegemoet te treden met innovatieve concepten en commerciële initiatieven.

Zoals NDC Mediamanagement.

Om nieuwe en bestaande advertentiemogelijkheden en mediakanalen op een heldere en transparante manier toegankelijk te maken, biedt NDC mediagroep met Mediamanagement een one-stop-shop oplossing voor de ontwikkeling en uitvoering van advertenties in printmedia en digitale media.

Rob Urgert en Joep van Deudekom voor NDC mediagroep

Naar aanleiding van hun boek Hoe word ik succesvoller dan mijn collega’s? hebben cabaretiers Rob Urgert een vrolijke interactieve quiz ontwikkeld, vol humor en wetenschap, over wat een mens succesvol maakt. In een onderhoudende combinatie van quiz en theater leggen zij het publiek door middel van humoristische foto’s, filmpjes en experimenten vragen voor die allemaal te maken hebben met de harde wetenschap achter succes. De heren verzekeren u dat hier gaat om humor met inhoud op niveau, gegarandeerd 100% tjakkavrij!