20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,0
Vrijblijvende offerte

Lancering Workshop.nl

Workshop.nl – het eerste online workshopbureau!

Almere, 17 februari 2011 – Recent is de nieuwe webwinkel www.workshop.nl gelanceerd. In de webwinkel kunnen bedrijven, organisaties en verenigingen winkelen binnen het grootste aanbod van workshops in Nederland. De webwinkel heeft het aanbod van workshops gerangschikt per type workshop en provincie. De workshops zijn in heel Nederland uitvoerbaar en worden altijd door professionele instructeurs en artiesten begeleid. De webwinkel Workshop.nl is een initiatief van Artiestenbureau Quality Bookings uit Almere. Na een intensieve verkenning op het internet groeide de behoefte om het eerste fullservice workshopbureau van Nederland op te richten. Workshop.nl combineert de expertise – opgebouwd via Quality Bookings – met de kracht van het medium internet. Workshop.nl heeft de ambitie om marktleider te worden binnen de workshopbranche in Nederland.   
   
Focus op creatieve vernieuwing

“De timing voor deze nieuwe webwinkel is perfect”, stelt Robert de Vries, eigenaar en initiatiefnemer van de website Workshop.nl. “Door het verbeterende economische klimaat richten bedrijven en organisaties in Nederland zich weer op vernieuwing. Er worden weer budgetten vrijgemaakt om medewerkers op een creatieve wijze specifieke vaardigheden of kennis te laten opdoen. Sinds de lancering van de website herkennen wij deze trend door de sterke interesse in met name de fun workshops.” De webwinkel Workshops.nl presenteert momenteel 22 fun workshops. De workshops zijn erop gericht om organisaties of teams op een ludieke wijze te inspireren en verder te ontwikkelen. Ervaren begeleiders zorgen binnen een kort tijdsbestek voor de gewenste kennisoverdracht. De workshops zijn geschikt voor alle type bedrijven en organisaties.

Professioneel workshopbureau

“Wij maken het onze online bezoekers graag zo eenvoudig mogelijk”, vervolgt De Vries. “Tijdens onze verkenning op internet constateerden wij dat het gebruikersgemak op veel websites ontbrak. Hier hebben wij dan ook fors in geïnvesteerd. Zo kunnen onze bezoekers zowel op type workshop als per provincie het gevarieerde aanbod van workshops bekijken. Bij interesse kan met 1 klik een vrijblijvende offerte worden aangevraagd. Deze beantwoorden wij standaard binnen 24 uur met een maatwerk voorstel. Wij merken nu al dat onze opdrachtgevers onze werkwijze prettig vinden omdat ze zelf vaak met korte deadlines werken. Overigens worden al onze workshops begeleid door professionele instructeurs en artiesten die wij persoonlijk kennen. Zo garanderen wij de kwaliteit die wij uitstralen als professioneel workshopbureau.” 

Over Workshop.nl

Workshop.nl is de eerste online webwinkel waar bedrijven, organisaties en verenigingen workshops kunnen boeken in heel Nederland. Workshop.nl biedt het meest uitgebreide aanbod van workshops aan. Alle workshops worden door professionele instructeurs en artiesten begeleid. De workshops op Workshop.nl zijn op elke locatie in Nederland uitvoerbaar. Workshop.nl is een concept van Artiestenbureau Quality Bookings. Wij staan bekend om onze creatieve en innovatie concepten op het gebied van artiesten en sprekers.