20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Johnny de Mol voor Redbull

Een jaar lang zijn vijftig horeca outlets in Nederland de strijd met elkaar aan gegaan, met elke maand een nieuwe challenge uitgedaagd door de artiesten en atleten uit de World of Red Bull. Onder leiding van Johnny de Mol werd gisteravond in Factory 010,na een zinderende laatste challenge, de allereerste Bar Staff Challenge Award uitgereikt aan Parc Breda.

Naast de Bar Staff Challenge Award werden er gisteravond nog drie awards uitgereikt. DeYou Give Us Wings Award ging naarcafé De Joffer uit Zwolle voor hun spectaculaire skydive inzending. DeRed Bull Hero of the Team Award werd  overhandigd aan Anne-Lotte de Weerdt (Club Cell Almere)voor haar teamspirit en deRed Bull Bar Tender Award werd gewonnen door Madelon Heerema (De Joffer). Na de award show barste het feest in Factory 010 los met optredens van Trafassi, Benny Rodrigues back to back met Willie Wartaal, Typhoon live mix, The Flexican & MC Sef, Trafassi en Feest DJ Ruud.

Red Bull Bar Staff Challenge:

Red Bull staat erom bekend om vleugels te geven aan artiesten en atleten. Begin 2014 ontstond het concept om vleugels te geven aan de bazen van de nacht, met de Red Bull Bar Staff Challenge. Een jaar lang zijn iedere maand vijftig bars & clubs uitgedaagd met eigenwijze challenges, gebaseerd op teambuilding, focus, performance en creativiteit. Van de meest extreme Crowdsurf, uitgedaagd door kite held Ruben Lenten, tot het verzamelen van de meeste flirts tijdens het serveren van elk drankje door middel van tips van mixologist Tess Posthumus. Beat the best tijdens een ultieme race op het circuit van Zandvoort tot het organiseren van het beste Power Hour concept op de nacht dat de klok een extra ‘feest uur’ geeft in oktober. Een concept om de bazen van de nacht in de schijnwerpers te zetten en te motiveren om de beste bar staff van Nederland te worden!

De Bar Staff Challenge is een concept van Red Bull Nederland dat in 2015 zal worden uitgerold naar 10 landen. Voormeer informatie over Red Bull Bar Staff Challenge: Www.redbullbarstaffchallenge.nl.