20 jaar expertise
All-Inclusive tarieven
Binnen 24 uur offerte
Uitgebreide Support
Tevredenheidsgarantie
Gemiddelde beoordeling: 9,1
Vrijblijvende offerte

Joep van Deudekom & Rob Urgert voor BAM Techniek

BAM Techniek is de installateur met verstand van bouwen. Als dochteronderneming van Koninklijke BAM Groep ontwerpen, installeren, exploiteren en beheren wij technische installaties voor utiliteitsbouw, industrie, woningbouw en infra. Dankzij onze veelzijdigheid en integrale aanpak kunnen we onze klanten superieure kwaliteit bieden.

Techniek zit stevig verankerd in ons DNA. Ontwikkelen, installeren en beheren, daar zijn we goed in. Maar vooral: slimme oplossingen bedenken die uw werk gemakkelijker, efficiënter en winstgevender maken.

Bijzonder aan BAM Techniek is de open, collegiale cultuur en de platte organisatie. Medewerkers zijn flexibel, authentiek en toegankelijk, ze kunnen snel schakelen en staan dicht bij de klanten. Wij streven ernaar een hechte en langdurige relatie met onze klanten op te bouwen. Klanten zien ons als een integere en betrouwbare partner die doet wat hij belooft. Dankzij ons landelijke netwerk van regiokantoren is er altijd een locatie dichtbij.

BAM Techniek is veelzijdig en multidisciplinair. Techniek is onze tweede natuur. Wij hebben verstand van alle technische disciplines. De kennisdeling en uitgebreide ervaring binnen BAM is onze grootste kracht. Specialismen zijn duurzame energiesystemen, brandbeveiliging, industrie, cleanrooms en operatiekamers, ICT en technisch beheer.